Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пов'язала напад на соратника з виборами

Субота, 28 липня 2007, 14:56

Блок Юлії Тимошенко розцінює замах на життя заступника начальника кримського штабу БЮТ Олександра Юр'єва як "цинічне політичне замовлення з боку влади, спрямоване на залякування суспільства і демократичних сил напередодні дострокових виборів".

Як ідеться в заяві блоку, поширеній у суботу, саме від "регіоналів" Юр'єву надходили пропозиції з погрозами відмовитися працювати у БЮТ та вимоги віддати внутрішні партійні документи, пов'язані з майбутніми парламентськими виборами. Після категоричної відмови і було організовано кривавий замах.

БЮТ "глибоко обурений тим, що високі міліцейські чини вдалися до відвертої брехні, намагаючись дезінформувати суспільство".

Прес-служба наголошує, що своїми заявами керівництво кримської міліції намагається приховати очевидний факт, що злочин готувався ретельно і був заздалегідь спланованим.

БЮТ нагадує, що це вже далеко не перший кримінальний злочин проти його депутатів і активістів.

"Кримінальних світ, який зрісся з певними політичними силами і обслуговує їх, не випадково обрав наш Блок у якості головної мішені, розуміючи, що саме перемога на виборах Блоку Юлії Тимошенко може зупинити владних бандитів і привести їх на лаву підсудних", - йдеться в заяві.

БЮТ вимагає від правоохоронних органів "не займатися кришуванням бандитів, а негайно розпочати об'єктивне розслідування, знайти і покарати як виконавців, так і замовників кілерського замаху".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...