"РЕГІОНАЛИ" НЕ ПРИЙДУТЬ НА СЕСІЮ ДО МОРОЗА

Субота, 28 липня 2007, 15:04

Партія регіонів поки не планує брати участі в позачерговій сесії Верховної Ради п`ятого скликання, призначеній на 31 липня.

Про це член президії політради Партії регіонів, голова Донецького обласного відділення Партії регіонів Борис Колесніков заявив журналістам у суботу в Донецьку, передає УНІАН.

"Партія регіонів у понеділок, о 14 годині проведе засідання президії політради партії з підготовки до з`їзду і виборів. Це всі заходи, окрім самого з`їзду, наступного тижня, в яких Партія регіонів братиме участь", - сказав він.

Разом з тим, заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у суботу висловив думку, що реальних передумов для скликання позачергової сесії парламенту немає.

"На наш погляд, на сьогодні немає необхідності для проведення позачергової сесії", - сказав він.

При цьому Чечетов нагадав про постанову Верховної Ради, що передбачає скликання позачергової сесії в разі потреби.

Відповідаючи на питання, чи буде фракція Партії регіонів брати участь у позачерговій сесії 31 липня, він відповів: "Якщо канцелярія президента дуже наполегливо попросить нас, то ми зберемося на позачергову сесію".

Чечетов відзначив також, що його не повідомляли про проведення 31 числа позачергової сесії.

Як повідомлялося, у суботу прес-служба Верховної Ради повідомила, що 27 липня голова Верховної Ради п`ятого скликання Олександр Мороз на вимогу 179 народних депутатів видав розпорядження про скликання 31 липня позачергової сесії Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування