Тимошенко пригрозила Морозу за організацію путчу ГКЧП

Субота, 28 липня 2007, 20:20

БЮТ вважає скликання спікером Верховної Ради V-го скликання Олександром Морозом позачергової сесії Верховної Ради спробою зірвати проведення дострокових виборів.

У заяві, розповсюдженій у суботу, БЮТ також звинувачує Мороза в спробі в односторонньому порядку знищити домовленості на вищому рівні щодо виходу з політичної кризи та породити чергове громадянське протистояння.

"Політичний авантюрист Олександр Мороз сьогодні намагається організувати путч ГКЧП, завдання якого будь-якими засобами завадити демократичному волевиявленню громадян та персонально для Мороза зберегти спікерську посаду", - йдеться в заяві.

БЮТ нагадує, що Верховна Рада V-го скликання є неправомочною і такою, що втратила свої повноваження після складення більше третини депутатських мандатів.

"Ми нагадуємо Морозу, що особи, які не маючи на те законних, делегованих народом повноважень, проголошують себе діючою Верховною Радою, - є кримінальними злочинцями, які пробують здійснити антиконституційний переворот і захоплюють владні поноваження. Відповідальність за такі дії неминуча", - наголошує БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...