Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко набрав міліціонерів для гарячих голів

Неділя, 29 липня 2007, 17:14

Усі відставлені нинішнім керівництвом МВС начальники обласних управлінь погодилися працювати в штабах блоку "Наша Україна – Народна Самооборона".

Як повідомив лідер блоку Юрій Луценко на прес-конференції в Івано-Франківську, вони працюватимуть в напрямках протидії провокаціям та ймовірним фальсифікаціям майбутніх виборів.

"Я думаю, це остудить гарячі голови провокаторів", - зазначив він, додавши також, що "досвід цих професіоналів сприятиме стабільній та ефективній роботі в штабах".

Говорячи про провокаторів, він висловив упевненість: "Ми будемо знати про всі їхні плани набагато раніше, ніж вони дійдуть до реалізації".

Як відзначив лідер "Нашої України – Народної самооборони", за той час, поки він очолював МВС, міліція, в тому числі, зазначені начальники облуправлінь, належно оцінили подвійне збільшення зарплати і "скасування команд "фас" та "стоп" проти будь-якого злочинця, під яким би прапором чи посадою він не ховався".

Луценко також вважає, що "Наша Україна – Народна самооборона" набере на виборах 20-25% голосів виборців, передає прес-служба блоку.

"Відсотків в парламенті плануємо взяти стільки, щоб ще декілька партій туди потрапили", - сказав лідер блоку, додавши при цьому, що політична конкуренція "це ознака європейської культури".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування