Мороз тримає свої двері для "Регіонів" відкритими

Понеділок, 30 липня 2007, 10:23

Лідер Соцпартії Олександр Мороз виключає можливість блокування СПУ з Компартією, при цьому заявляє про готовність до спільного блоку з Партією регіонів.

"Щодо створення лівого блоку соціалісти піднімали питання ще в 1994-му році, але тоді ми підтримані не були, а комуністи розраховували на підтримку тільки свого електорату", - відзначив Мороз.

"Говорили, що хочуть перевірити рівень довіри до партії і перевіряли його всі ці роки", - цитує його слова прес-служба СПУ.

"Тому питання про блокування з комуністами сьогодні не стоїть, і створення лівого блоку навряд чи можливе", - заявив лідер СПУ.

Щодо Партії регіонів Мороз сказав, що "двері для створення спільного блоку відкриті, і лідер ПР про це неодноразово говорив, але ми виходимо з того, що ідеологія соціалістів суттєво відрізняється від ідеології ПР".

Лідер СПУ додав, що "якщо говорити про ідеології, то, наприклад, мало ідеологічних розбіжностей між Партією регіонів і БЮТ або "Нашою Україною".

"Різниця в тому, що ПР підтримують великі промисловці, що працюють на економіку, на створення робочих місць, а БЮТ і "Наша Україна" спираються переважно на бізнес спекулятивний – "купи-продай", - заявив Мороз.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...