Зварич пояснив, як Мороз намагається зекономити на рекламі за рахунок трибуни

Понеділок, 30 липня 2007, 10:55

Олександр Мороз не має права скликати позачергову сесію Верховної Ради п'ятого скликання – рішення, ухвалені на такому зібранні, не матимуть юридичної сили.

Про це заявив представник президента у парламенті п'ятого скликання Роман Зварич, повідомляє прес-служба об'єднання демократичних сил.

"Мороз не має права скликати позачергову сесію. Адже всі розуміють, що парламент неповноважний і не має права ухвалювати будь-які рішення", - зазначив Зварич.

"Максимум, що може організувати Мороз, – це збори певної частини депутатів. Будь-які "рішення", що там ухвалюватимуться, не матимуть найменшої юридичної сили", - наголосив він.

На питання, навіщо це потрібно Морозу, Зварич зауважив: "Подивіться на рейтинги СПУ. Зрозуміло, що їх зраду минулого року виборці не пробачать".

"Навряд чи політична сила екс-спікера зможе на цих позачергових виборах подолати 3-відсотковий бар'єр. Тому йому потрібна будь-яка публічність, трибуна, реклама. Мороз прагне, щоб про нього говорили. Це – його остання надія", - пояснив представник президента.

За словами Зварича, Мороз уже давно усвідомив, що відкласти вибори неможливо: "Він із величезним небажанням змушений піти на ці вибори".

"І, як хитрий політик, аби не бути поміченим в агітації, таким чином намагається інтегрувати себе в певне публічне поле. Але це - марні спроби", - переконаний представник президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування