НУ-НС скаржиться на підготовку силового сценарію

Понеділок, 30 липня 2007, 17:25

В Україні почалася широка кампанія з дискредитації блока "Наша Україна – Народна самооборона", переконаний представник блоку Микола Катеринчук.

"Я не хотів би пов'язувати всі ці речі з поверненням Цушка на батьківщину, але, на мою думку, розпочалася широка кампанія по дискредитації цього блоку, зокрема й першого номеру. Це видно й по тих провокаційних публікаціях...", - заявив Катеринчук на прес-конференції у понеділок.

"Насправді сьогодні розв’язується сценарій силової протидії активістам "самооборони". І випадок з Донієм, якому побили машину – це елемент залякування. Питання в Хмельницькому, коли міліція згорнула палатки, що збирали підписи про припинення депутатської недоторканості. Сьогодні інформація про побиття активіста в Луганську. Все це нагадує хроніку 2004 року, коли ми готувалися до другого туру виборів", - заявив він.

На думку Катеринчука, зараз розгортається боротьба між "справжнім народовладдям" і "олігархічною республікою, де панувати будуть виключно Янукович і ФПГ, які працюють на свої інтереси".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News