Ющенко незаконно володіє кількома гектарами елітної землі?

Понеділок, 30 липня 2007, 18:57

У п'ятницю, 27 липня, з Обухівського районного відділення Державної служби земельного кадастру були викрадені всі державні акти на користування землею.

За інформацією Обкому, 27 липня в 17.45 (перед самим закінченням робочого дня) до приміщення Обухівського райвідділу ДСЗК увірвалися четверо осіб у масках, але без зброї.

Дві співробітниці ДСЗК, що знаходилися в цей час на робочому місці, не змогли чинити опір грабіжникам, що викрали всі 11 тисяч державних актів на володіння земельними ділянками в Обухівському районі.

Видання відзначає, що кілька місяців тому у цьому ж відділенні ДСКЗ було викрадено комп'ютер із усією базою даних, що містить перелік земельних актів.

Це означає тільки одне: жоден землевласник (як юридична, так і фізична особа) юридично не зможуть підтвердити своє право власності на ту чи іншу земельну ділянку.

Це у свою чергу дає безмежні можливості для безпорядку і сваволі щодо перерозподілу землі в Обухівському районі. А одна сотка в цьому елітному районі, що починається просто на околиці Києва, коштує до 20 тисяч доларів, зауважує видання.

Крім того воно звертає увагу, що саме на території Обухівського району знаходиться скандально відоме селище Козин (Конча-Заспа, Конча-Озерна й ін.), де проживає більшість української еліти і де знаходиться державна дача президента.

На території цього ж району знаходиться і село Безрадичі, де знаходиться особиста дача Віктора Ющенка. Відтак, тепер можна сміливо стверджувати, що Ющенко з родиною незаконно володіють кількома гектарами елітної землі, пише "Обком".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News