Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченку стало зле від питань для Ющенка, Тимошенко й Мороза

Вівторок, 31 липня 2007, 09:25

Екс-охоронець президента Леоніда Кучми майор Микола Мельниченко, шпиталізований у суботу в Жовтневу лікарню, де йому був поставлений діагноз інсульт, продовжує курс інтенсивної терапії.

Як повідомляє "Сегодня", поруч із його палатою, розташованою у відділенні реанімації, знаходиться охорона (всього 3 особи), а біля самого Мельниченка, який лежить у палаті один, цілодобово чергує медсестра.

Як зазначає видання, Мельниченко виглядає блідим, ліва частина його обличчя погано рухається, міміка з цієї сторони порушена. Утім, він дав коротку відповідь, за яких обставинах йому стало погано.

"Прихопило о першій годині попівночі із суботи на неділю. Я для слідчого Харченко готував питання для Ющенка, Тимошенко, Януковича, Мороза і Литвина. Вони повинні були дати свідчення з приводу своїх розмов із Кучмою", - сказав Мельниченко.

За словами прес-секретаря майора Олени Бондаренко, Мельниченко протягом останнього тижня скаржився на здоров'я. "Він у цей час по декілька разів на тиждень по 4 години давав свідчення в прокуратурі", - зазначила вона, додавши, що сам Мельниченко відзначав, що проблеми зі здоров'ям у нього почалися восени 2006 року, коли він став давати свідчення.

"Лікарі кажуть, що курс лікування займе два-три тижні. Зараз у Миколи поганий апетит, він п'є тільки мінеральну воду і їсть легкі яблучні йогурти", - повідомила прес-секретар.

У той же час, говорячи про можливість отруєння Мельниченка чи впливу на його організм "зовнішніх речовин", Бондаренко зазначила, що, крім необхідних у випадку інсульту аналізів, ніяких спеціальних аналізів не робили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...