Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони визначилися з "десяткою", але є сумніви

Вівторок, 31 липня 2007, 10:39

У першій десятці Партії регіонів гарантовано будуть прем'єр-міністр Віктор Янукович, перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров і віце-прем'єр Андрій Клюєв.

Про це у вівторок повідомляє газета "Комерсант-Україна" з посиланням на високопоставлені джерела в Партії регіонів.

За інформацією видання, у десятці місця гарантовані також лідеру фракції ПР у Верховній раді V скликання Раїсі Богатирьовій, депутатам Тарасу Чорноволу, Віктору Тихонову, Ринату Ахметову і В'ячеславу Богуслаєву, що були в першій десятці на виборах у 2006 році.

Водночас присутність у першій десятці уповноваженого Верховної ради з прав людини Ніни Карпачової (№2 у списку на виборах у 2006 році), депутатів Верховної ради V скликання Георгія Скудара (№3), Юхима Звягільського (№9) і Бориса Колесникова (№10) поки "залишається під сумнівом".

"Колишній голова СДПУ(о) Віктор Медведчук, а також міністр економіки, голова Партії промисловців і підприємців Анатолій Кінах і заступник міністра юстиції, лідер партії "Віче" Інна Богословська ввійдуть у перші 30 номерів списку", - повідомило джерело.

При цьому джерело стверджує, що "після внесених змін у Партії регіонів із нинішніх депутатів залишиться близько 85 %".

Між тим, за словами одного зі співрозмовників видання, участь представників СДПУ(о) у виборчих списках ПР досі залишається під сумнівом.

"Переговори ведуться, тільки СДПУ(о) не знає, з ким їх вести. Я знаю, що вони говорять з Януковичем і Клюєвим. Проблема у Вікторі Медведчуку. Він настільки одіозна особистість, що його присутність у списку – це мінус 10 % електорату в західних і східних областях", - пояснив один із представників ПР, що побажав залишитися неназваним.

У той же час заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив "Інтерфаксу", що остаточна версія списку буде готова на засіданні політради партії напередодні або в день проведення з'їзду.

"Список не затверджений. Все решта - фантазії журналістів", - сказав він.

Як відомо, у понеділок відбулося засідання президії політради Партії регіонів, на якому обговороювалося проведення з'їзду 4 серпня і принципи формування виборчого списку, який у партії вирішили не обнародувати до з'їзду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування