Янукович вирішив підібрати ключі до губернаторів

Вівторок, 31 липня 2007, 14:05

Кабінет міністрів має намір найближчим часом представити низку проектів, спрямованих на посилення взаємодії уряду і державних обласних адміністрацій, заявив прем'єр-міністр Віктор Янукович.

"Найближчим часом ми будемо презентувати два проекти спільних дій уряду й обласних державних адміністрацій. По суті, цим ми замикаємо ланцюжок органів виконавчої влади, уряду й адміністрацій", - сказав він на нараді з активом Донецької області у вівторок у Єнакієвому.

Янукович відзначив, що спочатку будуть презентовані два проекти взаємодії уряду з Донецькою і Львівською обласними адміністраціями.

"Найближчим часом відбудеться старт цієї моделі", - сказав він, відзначивши, що модель взаємодії уряду з обладміністраціям передбачає комплексні заходи в керуванні державними ресурсами, державними програмами, а також диференціацію виконавських рівнів реалізації програм.

Прем'єр-міністр відзначив, що уряд "певною мірою" запроваджує шведську модель розвитку місцевого самоврядування. Він також відзначив, що на цьому шляху необхідно прискорити реалізацію реформи місцевого самоврядування.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування