КПУ зібралася поставити Партію регіонів на потрібну колію

Вівторок, 31 липня 2007, 15:32

Альтернативи створенню коаліції між КПУ і Партією регіонів у майбутньому парламенті немає, заявив народний депутат 5-го скликання, перший секретар Луганського обкому КПУ Спиридон Кілінкаров.

Він нагадав, що, відповідно до соціологічних опитувань, із лівих партій тільки КПУ пройде в парламент, повідомляють "Новости Украина".

Депутат вважає, що в майбутній Раді "у будь-якому випадку коаліція "Регіонів" і комуністів набере за мінімальними підрахунками 234 мандати. "У будь-якому випадку, більшість буде на нашому боці", - каже депутат.

Кілінкаров також заявив, що широке представництво комуністів у новому парламенті - "це гарантія того, що ми зможемо Партію регіонів поставити на ту колію, у якій вона буде здатна реалізувати свої програмні засади, з якими вона виходить до людей".

На думку депутата, коаліція між Партією регіонів і "Нашою Україною" була б зрадництвом інтересів представників як західних, так і східних областей.

Кажучи про участь КПУ в дострокових парламентських виборах, Кілінкаров відзначив, що, на його думку, "сьогодні правових засад для проведення виборів нема", але "ми не зробимо такого подарунка нашим опонентам, як неучасть комуністів у виборній кампанії".

"В умовах правового нігілізму нам пропонують бої без правил, і я думаю, що в них ми повинні перемогти... І я можу твердо заявити, що в наступному парламенті буде більш широке представництво комуністів", - підкреслив він в інтерв'ю, що розміщене на сайті КПУ.

За словами депутата, КПУ уперше ввійшла в правлячу коаліцію, і "винятково завдяки участі комуністів у цій коаліції нам вдалося вирішити багато питань, у тому числі і соціальні проекти реалізувати через створений уряд".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування