Черновецький захистився від Ющенка вивіскою

Вівторок, 31 липня 2007, 16:26

У вівторок вдень на будівлі столичної мерії встановили нову табличку з уточнюючою назвою Київської міської державної адміністрації.

Як передає кореспондент УНІАН, новий напис інформує: "Виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація)", тоді як старий напис був "Київська міська державна адміністрація".

Як відомо, Київрада 24 травня своїм рішенням затвердила структуру й склад свого власного виконавчого органу – Київської міської державної адміністрації.

За відповідний проект рішення, поданий Київським міським головою Леонідом Черновецьким, проголосувала більшість депутатів міськради.

Згідно з ухваленим рішенням, визнані такими, що втратили чинність 28 пунктів різних попередніх рішень Київради, прийнятих у період із 2002 до поточного року.

Коментуючи це рішення Київради, представник опозиції, депутат Київради фракції В.Кличка Володимир Бондаренко назвав його "маленьким переворотом" і висловив думку, що воно стало необхідним Черновецькому через чутки щодо Указу Президента про призначення нового голови КМДА.

За словами Бондаренка, завдяки новому рішенню Київради тепер КМДА повністю підпорядкована Черновецькому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...