Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников натякає, щоб Мороз розраховував на власні сили

Вівторок, 31 липня 2007, 16:39

Партія регіонів має намір йти на дострокові вибори самостійно, запрошуючи у свої списки провідних політиків країни.

Про це заявив керівник виборчого штабу Партії регіонів Борис Колесников в інтерв'ю на сайті фракції ПР.

"Партія регіонів йде на вибори самостійно. Буде запрошувати у свої списки провідних політиків нашої країни. Ні про які квоти мови поки не було", - сказав "регіонал".

На питання, чи буде зроблена якась підтримка соціалістам, Колесников відповів: "Партія регіонів дружньо налаштована до всіх своїх партнерів по коаліції, і, природно, до Соцпартії".

"Я не можу сказати, що ми впевнені, але ми твердо сподіваємося, що СПУ мобілізує весь свій ресурс,  вона цілком самостійна, самодостатня сила для проходження в парламент, і має визначені підвалини, певні досягнення", - додав він.

Коментуючи обмеження спікерів від блоку "Наша Україна – Народна самооборона", Колесников сказав, що всі члени списку Партії регіонів "мають право, і абсолютно не обмежені у своєму спілкуванні з пресою - ніяких обмежень бути не може".

На питання про створення коаліції в майбутньому парламенті, представник Партії регіонів сказав, що його сила готова до "конструктивного співробітництва" і буде прагнути до створення конституційної більшості.

При цьому на питання, чи буде Партія регіонів порушувати питання про імпічмент президенту, Колесников сказав, що "Партія регіонів - партія конструктивна, і до конституційної більшості прагне винятково через реформи, що будуть розвивати нашу країну, а не навпаки".

Крім того Колесников заявив, що в Партії регіонів "немає ніякої внутріпартійної опозиції, ніколи не було, і, ми сподіваємося, не буде".

На питання, чи має бути в списку Партії регіонів прізвище Олега Калашнікова, представник партії відзначив, що Калашніков "приніс достатньо вибачень", а його вчинок "буде розглянутий ще раз на політраді 4 серпня".

Як відомо, Колесников був призначений керівником виборчого штабу Партії регіонів на засіданні президії політради ПР у понеділок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування