Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл розраховує захопити половину Ради і констатує "смерть" Калашнікова

П'ятниця, 10 серпня 2007, 12:21

Партія регіонів розраховує отримати у Верховній Раді шостого скликання щонайменше 210 місць.

Про це заявив член партії Тарас Чорновіл в інтерв'ю, що опубліковане на сайті фракції Партії регіонів у парламенті.

"Ми розраховуємо одразу ж провести до Верховної Ради не менше 210 народних обранців. Це – нижня планка. А, можливо, буде і 230 депутатів... Думаю, що шанс потрапити до Ради матимуть навіть 250-270 номери списку", - сказав Чорновіл.

Він також висловив упевненість у тому, що новий склад уряду формуватимуть саме "Регіони": "Коаліція буде створюватися навколо нашої політичної сили".

"Навіть, якщо б на створення "помаранчевої коаліції" вистачило б голосів, вона б не відбулася або ж пропрацювала кілька місяців. Ми таке бачили вже минулого року", - зауважив він.

Коментуючи виборчий список Партії регіонів і невключення в нього Олега Калашнікова, Чорновіл зазначив: "Він у списки не включений, і його політична кар'єра вже закінчена".

"На сьогоднішній день Калашніков є рядовим членом партії і вже не буде депутатом. Однак, я не думаю, що він довго просидить у Партії регіонів навіть рядовим членом, а піде сам", - додав він.

Водночас Чорновіл позитивно оцінив появу у виборчому списку Партії регіонів Інни Богословської та Нестора Шуфрича і висловив задоволення відсутністю прізвища Віктора Медведчука:

"Для мене він є досить одіозною та демонічною постаттю. Інші люди до нього ставляться трохи м'якше та спокійніше. Але не потрібно забувати, що свого часу Віктор Медведчук керував партією та Адміністрацією президента".

"В обох випадках ми маємо не найкращий кінцевий результат – партія втратила електоральну підтримку, а президент Леонід Кучма, можливо сам, але і через того-таки Медведчука, втратив свою популярність", - зазначив член Партії регіонів.

"Тож, я думаю, що Партія регіонів втратила б певну частину підтримки народу, оскільки Медведчук тягне за собою шлейф негативу", - додав він.

Як відомо, влітку 2006 року Олег Калашніков був причетний до інциденту зі знімальною групою каналу СТБ. У відповідь журналісти вимагали вигнати його зі складу партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...