Піонери-комсомольці вже почали агітацію за Януковича

П'ятниця, 10 серпня 2007, 12:37

Лідери студентського самоврядування закликають студентів не вірити "збанкрутілим" політикам і агітують за Віктора Януковича.

Відповідний лист поширено прес-службою Партії регіонів.

"Вважаємо за потрібне заявити, що за всі роки незалежності України багато урядів прагнули покращити життя студентства. Однак на сьогодні ми впевнено можемо констатувати, що тільки уряд Віктора Януковича зміг зробити реальні кроки з покращення життя студентів", - йдеться в заяві.

"Серед найважливіших досягнень можна зазначити збільшення мінімального розміру стипендій студентів вищих навчальних закладів та учнів професійно-технічних навчальних закладів збільшився на 12,9 відсотка і становив для вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації до 157,5 грн., для вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації – 131,25 грн.", зазначають лідери студентського самоврядування.

Вони також наголошують, що уряд Януковича виступив з ініціативою зробити не менше, ніж 50 відсотків місць у кожному вузі бюджетними, що зробить вищу освіту ще доступнішою для всіх молодих людей.

Водночас лідери студентського самоврядування заявляють, що "стурбовані спробами деяких політичних сил використати молодь, зокрема студентів, у передвиборчій боротьбі".

"Намагаючись будь-як скомпрометувати своїх опонентів та заробити дешеву популярність своїми популістськими гаслами, ці політичні сили почали чергову кампанію з перекручування фактів", - заявляють вони.

"Ми відповідально заявляємо, що студенти бажають бачити реальні дії із соціальної підтримки молоді. Нам не потрібні уряди, які за два роки свого "правління" знищили майже всі молодіжні програми, над якими фахівці працювали не один рік. Студентам не потрібна велика кількість низькооплачуваних робочих місць", - наголошується в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...