Турчинов заявляє, що більшовики влаштували бєзпрєдєл у ЦВК і обіцяє акції протесту

П'ятниця, 10 серпня 2007, 15:21

Представники Центральної виборчої комісії продовжують блокувати реєстрацію Блоку Юлії Тимошенко як суб’єкта виборчої кампанії.

Про це у п’ятницю на брифінгу для преси заявив керівник Центрального виборчого штабу БЮТ Олександр Турчинов.

Він наголосив, що "жодних юридичних, законодавчих, нормативних підстав для цього блокування не існує".

"Це є свідома, провокативна, дезорганізуюча дія", - заявив Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Єдина причина, чому представники коаліції блокують реєстрацію Блоку Юлії Тимошенко, є одне – наш блок впевнено іде до перемоги, і нас наші опоненти просто банально бояться", - сказав Турчинов.

Крім того, на думку Турчинова, "такі дії є свідченням того, що Партія регіонів, комуністи, соціалісти ні перед чим не зупиняться - ні перед фальсифікаціями, ні перед провокаціями, щоб будь-яким чином спробувати утримувати владу".

"Незалежно від цієї провокації, незалежно від цих дій, Блок Юлії Тимошенко впевнено збільшує кількість своїх прихильників і переможе на цих виборах", - наголосив керівник Центрального виборчого штабу БЮТ.

Турчинов пообіцяв, що у разі подальшої відмови ЦВК реєструвати БЮТ будуть проведені вуличні акції протесту.

Що стосується формальних підстав, відповідно до яких Центральна виборча комісія відклала розгляд питання про реєстрацію кандидатів у народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко, Турчинов сказав: "Вони надумані і протирічать нормативним вимогам ЦВК, протирічать нормам чинного законодавства".

Він наголосив, що як під час виборів 2006, так і під час усіх попередніх виборчих кампаній завжди існувала форма подачі документів, яка не змінювалась.

Турчинов звернувся до Партії регіонів, соціалістів і комуністів: "Не сподівайтесь! Ми змусимо ваших представників зареєструвати наш блок. Ми, незважаючи на ваші провокації, незважаючи на ваші просто бєзпрєдєльні дії все одно переможемо на цих виборах".

Також, Турчинов повідомив, що членам ЦВК від Блоку Юлії Тимошенко неофіційно пропонують в обмін на реєстрацію БЮТ проголосувати за можливість необмежено голосувати громадянам на дому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News