Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко-Кириленко закликають МВС "зацінити" Цушка і К°

П'ятниця, 10 серпня 2007, 16:06

Блок "Наша Україна - Народна самооборона" вимагає від Міністерства внутрішніх справ дати правову оцінку діяльності глави МВС Василя Цушка, міністра транспорту та зв'язку Миколи Рудьковського і міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Про це йдеться у заяві блоку, повідомляє УНІАН.

За словами авторів заяви, фінансування перебування Цушка в лікарні "Святого Бернара" в Німеччині здійснювалося народним депутатом-соціалістом Ігорем Урбанським.

Водночас, як заявляють у блоці "Наша Україна – Народна самооборона", глава МВС "може лікуватися або за власні гроші, або за рахунок держави". "Будь-які інші "допомоги" в цивілізованій країні є ознакою корупції", - зауважується в заяві.

Крім того, на думку представників "НУ-НС", "критерієм об'єктивності та позапартійності МВС мало б стати розслідування кримінальної справи щодо махінацій секретаря кримського респкому СПУ Усенка при купівлі більше двох тисяч гектарів виноградників "Золота балка" під Севастополем".

Також "Наша Україна – Народна самооборона" заявляє, що "у зв'язку з наявністю у виборчому списку СПУ міністра транспорту Рудьковського, громадськість мала б знати про результати кримінальної справи, порушеної за матеріалами німецького бюро Інтерполу щодо підозри Рудьковського у відмиванні понад 100 млн. гривень".

Те саме, наголошується у заяві блоку, "стосується кримінальної справи проти нинішнього міністра МНС Шуфрича, який балотується за списком Партії регіонів і підозрюється в скупівлі по 20 гривень кількох тисяч голосів черкащан на довиборах у Верховну Раду в 2002 році".

У "Нашій Україні – Народній самообороні" вважають, що МВС має звернути увагу на ці факти й довести громадськості, що це відомство насправді стоїть вище політичних амбіцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування