Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівники "5 каналу" і УНІАН пішли у відпустку, щоб не "тиснути" на виборах

П'ятниця, 10 серпня 2007, 17:20

Генпродюсер "5 каналу", кандидат у депутати від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Стець пішов у відпустку на час передвиборної кампанії.

Про це повідомляє прес-служба НУ-НС.

"Таке рішення генпродюсер одного з найвпливовіших ЗМІ прийняв, керуючись нормами журналістської етики і зважаючи на традиції демократичного суспільства, які встановлюють чітку межу між журналістом і політиком", - сказано в повідомленні.

У свою чергу, Стець закликає зробити аналогічні кроки всіх інших кандидатів у депутати, причетних до журналістської діяльності, прізвища яких є в списках блоків і партій.

"Це наблизить Україну до європейських стандартів політики та неупередженого, збалансованого і об’єктивного висвітлення в ЗМІ виборчих перегонів", - переконані у НУ-НС.

Як відомо, Стець значиться 53-м номером виборчого списку блоку "Наша Україна – Народна самооборона". 

Також пішла у відпустку на час виборчої кампанії президент агентства УНІАН Ірина Геращенко.

"Таке рішення я прийняла, керуючись нормами професійної етики, аби унеможливити будь-які спекуляції", - сказала Геращенко.

Вона також нагадала, що акціонери агентства УНІАН передали свої акції в управління трудовому колективу, аби таким чином забезпечити незалежність роботи видання.

Геращенко балотується за списком "Наша Україна – Народна самооборона" під 19 номером.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...