Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога заговорив як Тимошенко

П'ятниця, 10 серпня 2007, 20:44

Глава секретаріату президента та керівник штабу блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Віктор Балога обіцяє, що ця політична сила не піде в широку коаліцію з Партією регіонів.

"На початку передвиборчої кампанії секретаріат президента і керівництво "Наша Україна - Народна Самооборона" з усією відповідальністю заявляє: ніякої "широкої коаліції" не буде", - сказав Балога, про що передає прес-служба блоку.

"Нашим пріоритетом була і залишається коаліція демократичних сил. Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб саме демократичні сили сформували в новому парламенті коаліцію і на її основі – демократичний уряд", - підкреслив Балога.

"Тільки таким чином можливо раз і назавжди відвернути загрозу повернення повзучої криміналізації влади, знищити масштабні корупційні схеми і зупинити торгівлю національними інтересами України в угоду бізнесу вузької групки людей", - додав Балога.

Балога наполягає, що президенту Ющенку потрібна демократична більшість в парламенті для реалізації його соціальних ініціатив, тоді як з урядом Януковича це виявилося неможливим.

"Немає сумнівів, що і ніяка широка коаліція не дасть можливості реалізовувати соціальний та економічний курс глави держави. Пріоритет блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" на цих виборах – спільність перемоги із БЮТ", - заявив Балога.

"Перемога лише БЮТ або лише нашого блоку нічого не дасть. Ці сили ризикують залишитися в опозиції, тоді як Партія регіонів візьме владу і продовжить курс на забезпечення лише своїх бізнес-інтересів, а не інтересів людей", - додав Балога.

За його словами, "наша спільна боротьба має бути не боротьбою за відсотки кожної сили окремо, а боротьбою за коаліцію і боротьбою за уряд".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...