Богатирьова вважає "замануху" Тимошенко неможливою

Неділя, 12 серпня 2007, 20:37

Координатор більшості в парламенті V скликання Раїса Богатирьова вважає неможливим проведення референдуму щодо концепції Конституції 30 вересня.

Про це вона заявила в інтерв'ю телеканалу "Інтер" у неділю, коментуючи відповідну ініціативу Блоку Юлії Тимошенко.

"Я думаю, що це чергова замануха й інструмент мобілізації електорату. Сьогодні за законами України неможливо провести референдум у термін до 30 вересня", - вважає Богатирьова.

Коментуючи ініціативу опозиції щодо скасування депутатської недоторканності, Богатирьова припустила, що в парламенті VI скликання ці політичні сили будуть наполягати на збереженні недоторканності.

"Коли "Наша Україна" і БЮТ знову будуть в опозиції, то змушені будуть самі з собою сперечатися. Запевняю вас, що, перебуваючи в опозиції, вони ніколи не відмовляться від депутатської недоторканності", - переконана вона.

Богатирьова також висловила впевненість, що "ті політичні сили, які є сьогодні в парламенті, обов'язково будуть представлені в парламенті VI скликання".

"Є колосальна ймовірність того, що більшість буде відновлена в наступному парламенті в тому вигляді, у якому коаліція працювала в складі V скликання", - вважає також вона.

Разом з тим, за словами Богатирьової, "для стабільної влади в країні необхідна широка коаліція".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування