Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко думає, що Тимошенко зриває вибори від "самотності"

Понеділок, 13 серпня 2007, 13:10

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко впевнений, що ситуація з реєстрацією списку Блоку Юлії Тимошенко – це початок процесу зі зриву виборів.

Про це він заявив на прес-конференції в понеділок, повідомляє Ліга.

Симоненко підкреслив, що Центральна виборча комісія працює зараз у складній ситуації, при цьому він звинуватив членів ЦВК, обраних за квотою опозиції, в тому, що вони намагаються блокувати її роботу.

"А усе, що відбувається навколо реєстрації списку БЮТ – це початок процесу зриву виборів. Для мене це все зрозуміло", - наголосив він.

При цьому лідер КПУ заявив, що, згідно з соціологічними дослідженнями, представники опозиційних сил не зможуть створити помаранчевої коаліції в парламенті 6 скликання.

"Тому сьогодні відбувається процес зриву виборів", - упевнений Симоненко.

Також, за його словами, по завершенню виборів і коли буде сформована коаліція національної єдності, буде ставитися питання про процедуру дострокових президентських виборів, а надалі і ліквідація самого інституту президентства.

Як відомо, Центральна виборча комісія не змогла 10 серпня зареєструвати кандидатів у народні депутати від БЮТ.

На своєму засіданні ЦВК не ухвалила рішення ані щодо реєстрації кандидатів від цієї політичної сили, ані про відмову зареєструвати їх.

Однією з причин тому послужило те, що в автобіографіях кандидатів у депутати від БЮТ зазначалася повна адреса місця проживання, а в списку – тільки населений пункт і область.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування