Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вибірково виходитиме з "виборчої" відпустки

Понеділок, 13 серпня 2007, 14:00

Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк планує піти у відпустку на період виборчої кампанії.

Про це повідомив на брифінгу в понеділок керівник прес-служби МЗС Андрій Дещиця, інформує Ліга.

Він повідомив, що, з огляду на той факт, що Центральна виборча комісія зареєструвала списки блоку "Наша Україна – Народна самооборона", у які зарахований Яценюк, міністр у даний час визначається з тими заходами, у яких він зобов'язаний брати участь як голова МЗС.

Зокрема, це нарада керівників зовнішніх дипломатичних установ України, що відбудеться наприкінці серпня, самміт Украина-ЄС, запланований на серпень-вересень, і сесія Генеральної асамблеї ООН, запланована на третю декаду вересня.

Дещиця підкреслив, що, можливо, будуть і інші заходи.

"Ті заходи, у яких міністр повинен взяти участь, зараз визначаються, і там він (Яценюк) буде виконувати обов'язки міністра, а на інший час він планує узяти відпустку, як це передбачено законодавством", - сказав керівник прес-служби МЗС.

Також він додав, що під час відпустки голови міністерства його обов'язки виконуватиме перший заступник міністра Володимир Хандогій.

Як відомо, Яценюк раніше повідомляв про намір узяти відпустку на час виборчої кампанії.

Також про намір піти в передвиборну відпустку заявили міністр оборони Анатолій Гриценко (№4 виборчого списку "НУ - НС"), а також міністр із питань надзвичайних ситуацій і зі справ захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Нестор Шуфрич (№5 виборчого списку Партії регіонів).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування