Тимошенко радить Чорноволу "чистити вуха"

Понеділок, 13 серпня 2007, 16:33

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що член Партії регіонів Тарас Чорновіл звинуватив її блок у підготовці провокацій, переплутавши, насправді, його зі своєю політичною силою.

Тимошенко висловила думку, що, очевидно, Чорновіл почув про провокації, які готуються з боку Партії регіонів, і не дочувши, приписав це БЮТ.

"Думаю, що він просто був присутній на одному з засідань штабів регіонів і він не зрозумів, що це були плани його партії і подумав що це наші "проіски", - зазначила лідер БЮТ.

"Я б порадила йому більш уважно слухати засідання штабів своєї власної партії", - додала вона.

Раніше прес-служба БЮТ у відповідь на звинувачення Чорновола розповсюдила повідомлення, в якому спростовувала його слова про нібито підготовку провокацій у Донецьку.

"З огляду на чергову "укурку" Тараса Чорновола та його галюциногенні заяви, БЮТ просить Партію регіонів уважно стежити за тим, що саме курить чи нюхає Тарас", - ідеться у заяві прес-служби блоку.

"Нас також потішили слова депутата про "юридичну безграмотність" нашого блоку. Вже кому-кому, але аж ніяк не представнику політичної сили, яку очолює всім відомий "проФФесор" на прізвисько Суфлер, говорити про чиюсь безграмотність", - додають у блоці.

Коментуючи нібито "підготовку бійки шахтарів із прогресивною молоддю Донецька, про яку говорив Тарас, то ми звичайно не додумались до такого креативу, але якщо під "прогресивною молоддю" мається на увазі сам Тарас Чорновіл, то було б непогано, коли б шахтарі навішали йому по потилиці".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...