Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кузьмук не поспішає підтримувати Рудьковського у "фосфорній" аварії

Понеділок, 13 серпня 2007, 17:10

Віце-прем'єр-міністр Олександр Кузьмук вважає передчасними заяви міністра транспорту та зв'язку Миколи Рудьковського щодо винних в аварії цистерн із фосфором під Львовом.

Про це він заявив у понеділок, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє УНІАН.

"Сьогодні ще не завершено експертизу. Я розумію, що є багато такого, що дає можливість робити заяви про вину казахської сторони", - сказав Кузьмук.

"Крапка ще не поставлена. І я вважаю передчасним… Заявляти повинен не міністр транспорту, а Генеральна прокуратура", - додав він.

У контексті зазначеного Кузьмук підкреслив, що сьогодні для отримання остаточних висновків щодо винних в аварії ще багато чого залежить від проведення експертизи цистерн, рейок залізниці та залізничного полотна.

При цьому віце-прем'єр зауважив, що у нього немає ніякого сумніву, що експертизу буде закінчено у найближчий час. Коли саме, він не уточнив.

"У мене немає будь-якого бажання, щоб це (експертиза) було проведено абияк, і був призначений винний", - наголосив Кузьмук.

Як відомо, Рудьковський із посиланням на дані попередньої технічної експертизи, проведеної фахівцями Мінтрансзв'язку, заявив, що аварія на залізничному перегоні у Львівській області сталася через порушення правил вантаження фосфору і несправності цистерни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування