Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС покидає попереднє керівництво

Вівторок, 14 серпня 2007, 09:59

Із центрального виконкому партії Народний союз "Наша Україна" минулого тижня звільнилися близько 15 співробітників, у тому числі 5 керівників.

"У відставку подало не менше 14 осіб, у тому числі все старе керівництво виконкому, що працювало при Романі Безсмертному. Фактично центрвиконком обезголовлений", - заявив високопоставлений представник партії газеті "Комерсант-Україна".

У понеділок виданню вдалося підтвердити інформацію про відставку першого заступника голови виконкому Ігоря Жданова, заступника голови виконкому Віталія Бондзика, керівників інформаційного департаменту Ігоря Колісника, юридичного департаменту Валерія Карпунцова й аналітичного департаменту Анатолія Луценка. Також подали у відставку їхні заступники і найближчі помічники.

"Ви кажете про 14 звільнених? Я не виключаю, що їхнє число може бути більшим, тому що деякі працювали без трудових книжок, за угодами. Їх порахувати не вийде", - зазначив один зі співробітників центрального виконкому НСНУ.

Як зазначає видання, усі перелічені партійці є членами команди колишнього голови НСНУ Безсмертного, який пішов у відставку з посади голови виконкому за власним бажанням (його місце зайняв Олег Гуменюк – соратник нового голови партії В'ячеслава Кириленка).

Причиною відходу вони назвали низьку кваліфікацію нового керівництва партії, пише "Комерсант". У той же час, їхні опоненти вважають, що причиною звільнення стало невдоволення членів виконкому непрохідними місцями у виборчому списку.

Ще одним мотивом відставки могло стати те, що цей крок збільшує шанси "відставників" зробити кар'єру в новій партії, яка буде створена після виборів на основі блоку "Наша Україна - Народна самооборона", відзначає видання з посиланням на джерела.

Співробітники виконкому, які звільнилися, підтвердили свій зв'язок із Безсмертним, однак заявили, що рішення про відставку приймали самостійно. "Є такий збіг – нас усіх можна назвати командою Безсмертного. Але ніякого підґрунтя в цьому я не бачу, просто так співпало", - сказав Колісник.

"Я пішов з виконкому партії, щоб сконцентруватися на роботі в штабі блоку. Просто випадково наше звільнення збіглося з приходом у виконком команди Кириленка", - стверджує Карпунцов.

"Мені не подобається новий менеджмент партії. Ті люди, що прийшли, м'яко кажучи, не дотягують. Я зараз не хочу називати жодних прізвищ. Але той, хто запідозрить, що йдеться про нього, може подзвонити мені, і я чесно скажу усе, що про нього думаю", - заявив Колісник, що відмовився перейти на роботу в штаб блоку.

Інші "відставники" наголошують, що залишаються членами НСНУ.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування