Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів перехопить ідею НУ-НС – їй не соромно

Вівторок, 14 серпня 2007, 12:33

Партія регіонів перехопить ініціативу блоку "Наша Україна – Народна самооборна" щодо скасування депутатської недоторканності й у найближчий четвер представить конкретні кроки, заплановані в цьому напрямку.

Про це заявив керівник виборчого штабу Партії регіонів Борис Колесников на презентації передвиборної програми партії.

"Ми, дійсно, перехопимо ініціативу "Нашої України", це дійсно популістське гасло", - сказав він, коментуючи заяву однопартійця Михайла Чечетова про те, що Партія регіонів зробить реальні кроки зі скасування депнедоторканності, а заяви НУ-НС є лише "популізмом".

При цьому він запитав: "Що заважало ("Нашій Україні"), маючи повноту влади у 2005-2006 роках, скасувати депутатську недоторканність?"

"Ми дамо, як завжди, системну відповідь – не тільки з цієї проблеми, а й по фінансовому стану наших депутатів, по непрофільних активах Верховної Ради. Я думаю, вже в найближчий четвер наш колега Валерій Коновалюк детально розповість про те, як Партія регіонів відповість на заклик про депутатську недоторканність, про її скасування", - підкреслив Колесников.

"Так що чекайте найближчого четверга – вам не буде соромно за наші ініціативи", - додав він.

При цьому Колесников підкреслив, що у вівторок Партія регіонів презентує "тільки перший блок програми, який називається "Щаслива родина – успішна країна".

За його словами, "таких блоків буде 6, крім цього, будуть брифінги".

"Раїса Василівна (Богатирьова) уже сказала, що усього знаків у програмі 7 800. Ми не можемо вмістити в одну програму всі наші ідеї", - пояснив він.

У свою чергу, Богатирьова зазначила, що той факт, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко підтримала соціальні ініціативи Партії регіонів, засвідчив, що "саме Партія регіонів створила той майданчик, де будуть обговорюватися всі пропозиції щодо майбутнього держави і щодо стратегії національного розвитку".

"Це як раз говорить, що Партія регіонів – лідер у цих процесах, і ми будемо це тримати", - пообіцяла Богатирьова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування