Луценко пояснив, що люди Коломойського роблять в списку

Вівторок, 14 серпня 2007, 14:28

Керівник "Укрнафти" Ігор Палиця потрапив у список блоку "Наша Україна-Народна самооборона" для законодавчого припинення пограбування газової та енергетичної галузі.

Про це на прес-конференції у вівторок повідомив перший номер блоку Юрій Луценко.

"Він (Палиця) визнаний в Україні фахівець газотранспортної системи та енергетичної галузі", - зазначив він.

"Саме він володіє доказами і конкретними прикладами і схемами розграбування цієї системної галузі, саме він робитиме все необхідне, щоб не просто займатися кримінальними справами, а на законодавчому рівні не допустити відновлення цих схем при будь-яких наступних урядах", - наголосив Луценко.

Відповідаючи на репліку про те, що Палиця є креатурою бізнесмена Ігоря Коломойського, Луценко зазначив:

"Можна вважати кого завгодно будь-якими креатурами. Так само можна вважати мене креатурою Пустовойтенка, бо я колись працював у нього помічником. Але це звичайна журналістська помилка по першій адресі в Києві вважати його чиєюсь людиною. Всі люди є фахівцями".

Відповідаючи на питання щодо 61 номера списку Юрія Бута, Луценко зазначив:

"Версії про його причетність до нібито родича, який нібито торгував зброєю я повністю спростовую, це його "однофамілець" , який дійсно проживає в Москві".

"А пан Бут народився в Чернігівській області в Батурині, дійсно певний час працював у Москві на юридичній ниві. Сьогодні завершує докторську дисертацію в Києві. Ми потребуємо серйозних правників", - зазначив Луценко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування