Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Черновецького вимагають триматися від журналістів подалі

Вівторок, 14 серпня 2007, 15:17

Київська незалежна Медіа-профспілка вимагає ретельного розслідування побиття журналіста "Коммерсант-Украина" Артема Скоропадського, яке сталося у ніч із понеділка на вівторок.

Прес-служба Медіа-профспілки називає "симптоматичним" те, що журналіста побили в день публікації в газеті його критичної статті щодо різких заяв Київського міського голови Леоніда Черновецького на адресу підприємців, що торгують на Майдані Незалежності.

Комітет Медіа-профспілки в Києві наголошує, що ні Скоропадський, ні Медіа-профспілка не звинувачують Черновецького у нападах на журналістів.

При цьому у повідомленні зауважується, що "останнім часом суттєво побільшало звернень журналістів щодо зневажливого ставлення до себе з боку київської міської влади".

Комітет Медіа-профспілки у Києві вимагає від Черновецького і його підлеглих надалі утриматися від різких заяв і дій щодо журналістів.

Водночас Оболонський райвідділ міліції просять ретельно розслідувати цю справу і вимагають від керівництва МВС проконтролювати хід розслідування.

Скоропадський працює в "Коммерсант-Україна" з вересня 2005 року. Він є громадянином Російської Федерації.

Протягом 2006-2007 років Медіа-профспілка неодноразово фіксувала конфлікти між Черновецьким та співробітниками засобів масової інформації.

За "заслуги" перед журналістським середовищем Черновецький переміг у антирейтингу Медіа-профспілки та Інституту масової інформації, ставши головним "ворогом преси" 2006 року, нагадується у повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: