Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів хоче 74% на виборах

Вівторок, 14 серпня 2007, 17:35

У Луганській області Партія регіонів планує набрати 74% голосів виборців на позачергових парламентських виборах 30 вересня.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив народний депутат 5-го скликання Віктор Тихонов, що курує виборчу кампанію Партії регіонів у Луганській області.

"Я думаю, Луганська область підтвердить результати минулих виборів. Але це буде непросто, тому що три місяці людей дурять. І головне - наші опоненти кидають величезну кількість грошей. Сьогодні купують викладачів інститутів, агітаторів. Працюють великі гроші в БЮТ. "Наша Україна" поки в цьому не помічена", - відзначив Тихонов.

Він відзначив, що в Луганській області явка виборців очікується на рівні 70-75%. "Цього року буде менше черг, оскільки буде тільки один бюлетень. Крім того, ми дали указівку своїм штабам підвозити людей на виборчі дільниці, включаючи і хворих, щоб цим не маніпулювали", - підкреслив Тихонов.

За його словами, очікувати нового розміщення сил у парламенті немає рації, і однією з причин цього Тихонов назвав той факт, що позачергові вибори будуть проходити на основі старої законодавчої бази.

"Можливі невеликі зміни присутності партій у Верховній Раді. Дуже погано виглядають соціалісти. Вони втратили велику частину голосів. Але їх голоси зберуть комуністи і партія Вітренко (Прогресивна соціалістична партія України)", - додав він.

Куратор виборчої кампанії Партії регіонів також прогнозує, що склад парламентської коаліції фактично не зміниться. "Це говорить про те, що, швидше за все, ці вибори будуть не остаточними", - вважає він.

На парламентських виборах 2006 року Партія регіонів у Луганській області набрала 73,4% голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування