Тимошенко похвалила "Регіони" за те, що вони виправляються

Вівторок, 14 серпня 2007, 18:01

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не вважає свою появу у залі Окружного адміністративного райсуду Києва тиском на нього.

Про це вона сказала, відповідаючи на питання журналістів.

Тимошенко наголосила, що вона як учасник виборчого процесу і голова блоку "згідно з процесуальним законодавством" має право бути у суді і захищати інтереси свого блоку.

Лідер БЮТ додала, що сподівається на позитивне рішення суду.

За словами Тимошенко, єдина проблема, що має бути вирішена у суді – він має визнати, "чи заповнені документи БЮТ згідно з чинним законодавством".

"І якщо вони заповнені з порушеннями, то тоді всі члени ЦВК зобов'язані голосувати за те, щоб не реєструвати нас і дати три дні, як передбачено законом, на те, щоб відкоригувати наші документи", - пояснила лідер БЮТ.

"Якщо зараз суд скаже, що у нас правильно заповнені документи, тоді ЦВК зобов'язана зареєструвати нашу політичну силу, не вимагаючи вносити незаконні зміни", - додала вона.

Коментуючи "Українській правді" заяву представника Партії регіонів Бориса Колеснікова про те, що "без БЮТ вибори будуть неповноцінними", Тимошенко похвалила політичних опонентів за те, що вони "виправляються".

При цьому вона нагадала ще одну попередню заяву Партії регіонів про те, що підтримка БЮТ становить 1/7 частину електорату.

На питання, навіщо партіям більшості створювати інциденти з нереєстрацією БЮТ і таким чином піарити його, Тимошенко сказала:

"Багато з них є недосвідченими політиками, вони хотіли як краще, а вийшло як завжди".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування