"Регіони" підібрали для Тимошенко партнера "на рингу"

Вівторок, 14 серпня 2007, 20:09

Екс-лідера партії "Віче" Інну Богословську включили до першої п'ятірки виборчого списку Партії регіонів на противагу лідеру БЮТ Юлії Тимошенко.

Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов, відповідаючи на питання журналістів у Харкові, повідомляє УНІАН.

Натомість, за його словами, екс-члена СДПУ(о) Нестора Шуфрича включено до списку Партії регіонів для того, щоб у дебатах він опонував лідеру блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрію Луценку.

Адже "всім відомо, що Луценко нервується, коли бачить Шуфрича", - зауважив політолог.

За словами Карасьова, "слабке представництво Харкова у списках Партії регіонів свідчить про те, що керівництво Партії регіонів втомилось від того, що відбувається у Харкові, а після смерті Євгена Кушнарьова керівництво партії не бачить, на кого може покластись, у місті немає рівноцінної йому людини".

Коментуючи в цілому списки кандидатів у народні депутати від Партії регіонів, Карасьов підкреслив, що "група Януковича закріпила позиції, Рінат Ахметов зберіг свою квоту, а витіснені вбік так звані стародонецькі, пов'язані з Миколою Азаровим".

Коментуючи характерні тенденції майбутньої передвиборчої кампанії, політолог зазначив, що нині формуються партії дисциплінарного типу.

"На найближчі 5 років сформовано мега-трійку в складі БЮТ, Партії регіонів і партії "Наша Україна", яка і буде визначати політику в державі", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News