У Януковича кажуть, що не можуть виконати указ Ющенка

Середа, 15 серпня 2007, 09:27

У Міністерстві палива й енергетики заявляють, що указ президента Віктора Ющенка щодо призупинення постанов уряду, які передбачають створення державного концерну "Укратомпром", на практиці реалізувати неможливо.

Про це повідомляє "Комерсант-Україна".

За словами прес-секретаря Мінпаливенерго Костянтина Бородіна, "Укратомпром" уже створений і працює, його статут затверджений і зареєстрований, статутний фонд сформовано, концерну передані повноваження з управління корпоративними правами держави в підприємствах атомно-промислового комплексу.

На його думку, це говорить про непоінформованість голови держави в сфері паливно-енергетичного комплексу.

Раніше, 13 серпня, президент своїм указом призупинив дію постанов уряду, що передбачають створення держконцерну "Укратомпром", і звернувся в Конституційний Суд із проханням визнати дані постанови неконституційними.

"Укратомпром" був зареєстрований наприкінці березня поточного року.

Учасниками концерну є держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат", "Дирекція підприємства, створюваного на базі Новокостянтинівського родовища уранових руд", "Смоли", "Дніпровський завод прецизійних труб", у тому числі Український науково-дослідний і проектно-розвідницький інститут промислової технології.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...