Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ виводить Януковича на чисту воду через "торкання до чарівних жінок"

Середа, 15 серпня 2007, 11:36

БЮТ вважає заяву прем'єр-міністр Віктора Януковича про його готовність скасувати недоторканість для вищих посадових осіб держави, депутатів та суддів – "звичайним піаром".

"Особливо вкупі з "метафорою", що він "давав себе торкати чарівним жінкам", що з головою видає технологічність цієї цитати і не відповідає реальним намірам Партії регіонів", - йдеться у заяві блоку.

БЮТ нагадує Януковичу, що фракція БЮТ у Верховній Раді п'ятого скликання "чотири рази намагалася вирішити питання скасування депутатської недоторканості і ставила відповідний проект на голосування".

"Але жодного разу фракція Партії регіонів не дала за це рішення жодного голосу", - наголошується у повідомленні.

"Та й зараз, однозначні висловлювання речників Партії регіонів – Чечетова, Кисельова та інших на захист депутатської недоторканості та її збереження, свідчать про те, що Партія регіонів і після дострокових виборів відразу забуде свої обіцянки, як забула про "покращення вашого життя уже сьогодні", - вважають у БЮТ.

У блоці зазначають, що "пропозиція Януковича про скликання позачергової сесії Верховної Ради для вирішення цього питання викликає лише іронічну реакцію".

"Верховної Ради п'ятого скликання більше не існує. Здається тільки три колишніх депутати парламенту минулого скликання продовжують вважати себе депутатами – Мороз, Калашніков та Ковтуненко, яким більше не світить законодавча діяльність", - йдеться у заяві.

БЮТ звинувачує Партію регіонів у "копіюванні ініціатив демократичних сил – виплат при народженні дитини, ліквідації депутатського імунітету, тощо".

"Партія регіонів, цілком контролюючи діяльність парламенту п'ятого скликання та уряду, мала досить часу, щоб виконати всі свої передвиборчі обіцянки, але, як бачимо, встигли лише приступити до дерибану державної власності", - заявляють у блоці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування