Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НСі кажуть: Янукович перейшов у фазу "чорнухи"

Середа, 15 серпня 2007, 12:29

Депутат 5 скликання від "Нашої України", кандидат у депутати від блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Павло Жебрівський називає заклик прем’єр-міністра Віктора Януковича скликати позачергову сесію Верховної Ради безперспективним піар-ходом.

"Янукович і компашка як завжди займаються не роботою, а брехнею. Заяви про дострокову сесію – це черговий піар-хід перед виборами", - заявив він прес-службі блоку.

Жебрівський також нагадав, що Верховна Рада давно недієздатна, "а, отже, жодне рішення парламенту, чого б воно не стосувалося, не матиме правових наслідків".

"Це можна розглядати як контрагітаційний захід Партії регіонів, спрямований на те, щоб довести надзвичайно важливе для суспільства питання до ідіотизму", - переконаний він.

"З іншого боку, для скасування депутатської недоторканності потрібно внести зміни до Конституції. Для цього треба дві сесії ВР, висновок Конституційного Суду. До того ж змінювати Основний закон не можна на позачерговій сесії парламенту", - зазначив він.

На думку Жебрівського "виборча кампанія "регіоналів" перейшла у фазу "чорнухи".

"Вони намагаються заговорити питання, яке підняв президент України", - переконаний "нашоукраїнець".

"З іншого боку, ПР абсолютно не зацікавлена в скасуванні депутатської недоторканності, особливо зважаючи на деяких персоналій у їхніх списках. Багато "регіоналів" прагнуть сховатися за депутатською недоторканністю", - вважає Жебрівський.

За його словами, "це стосується не тільки олігархів, а й певних урядовців, адже багатьом із них після виборів доведеться відповідати за те, що вони наробили в міністерських кріслах".

Як відомо, на засіданні уряду у середу Янукович запропонував скликати позачергову сесію Верховної Ради для скасування недоторканності депутатів і пільг для усіх без винятку чиновників, включаючи президента та прем’єра.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...