Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко обізвав Януковича флюгером, а "Регіони" – "партією обіцяльників"

Середа, 15 серпня 2007, 13:53

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко називає грою на публіку пропозицію прем'єр-міністра Віктора Януковича ще до виборів проголосувати за скасування пільг і недоторканності з усіх високопосадовців.

"Ми не дамо Януковичу, який мав шанс, маючи більшість у парламенті, але ним не скористався жодного разу, не дав жодного голосу на підтримку скасування депутатської недоторканності 378 днів, ми не будемо давати йому шанс за ці 46 днів грати на публіку", - сказав Луценко на прес-конференції.

"Це черговий поворот Партії регіонів для чергових обіцянок. Партії регіонів не можна вірити, бо це партія професійних обіцяльників, які не відповідають за свої слова. Це партія розворотів, флюгерів", - додав лідер блоку.

Водночас Луценко заявив про стабільність позиції блоку: "Ми гарантуємо, що депутатські пільги і недоторканність будуть скасовані у наступному парламенті, де більшість буде належати "Нашій Україні – Народній самообороні" та БЮТ".

"Якщо Янукович дійсно хоче скасувати депутатську недоторканність, він може прийти у жовтні і грудні на сесії і підтримати розроблений нами законопроект, не обіцяючи химери, які він сьогодні розповідає про скликання сесії неіснуючого парламенту", - запропонував лідер блоку.

За його словами, "Партія регіонів сьогодні вчергове продемонструвала: вони усвідомлюють, що підтримка більшості виборців на нашій стороні".

"І вони хочуть примазатися, купити людей обіцянками покращення життя уже під гаслами, які задекларовані демократичними силами", - заявив Луценко.

"Ми не віримо Партії регіонів, ми вважаємо цю заяву Януковича флюгерською і закликаємо всі відповідальні сили в наступному парламенті скасувати депутатську недоторканність", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...