Тимошенко не вірить, що Янукович підставить своїх хлопців

Середа, 15 серпня 2007, 21:30


Юлія Тимошенко не вірить в щирість пропозиції прем’єра Віктора Януковича ще до виборів скасувати недоторканість для депутатів та вищих керівників держави.

"Для депутатів від Партії регіонів недоторканність – це зміст їх перебування в парламенті", - сказала Тимошенко в ефірі на Першому національному каналі.

Вона підкреслила, що скасовування недоторканності у розпущеному парламенті - це повна профанація.

"Янукович хоче зробити цю профанацію, щоб зупинити справжній референдум, який потрібно провести в країні щодо скасування депутатської недоторканності та зняття пільг і інших привілей з вищих посадових осіб", - заявила вона.

Тимошенко повідомила, що 15 серпня почалося всенародне обговорення її виборчої програми "Український прорив".

"Ми з завтрашнього дня дамо повідомлення всій країні через телебачення, де люди можуть ознайомитися з цією програмою і як вони зможуть внести туди зміни", - сказала Тимошенко, слова якої наводить прес-служба БЮТ.

Також Юлія Тимошенко заявила про підготовку Партією регіонів масштабної фальсифікації на виборах через голосування на дому.

"Україні і всій світовій спільноті, в тому числі через ОБСЄ, яка хоче добитися в Україні чесних виборів, потрібно сконцентруватися на тому, що голосування на дому може бути тільки за довідками від лікарів або для інвалідів першої групи, які не можуть піти голосувати на виборчі дільниці", - наголосила лідер БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування