Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НСі думають, що януковичі "нагнули голови" перед Ющенком

Четвер, 16 серпня 2007, 12:16

Екс-прем’єр-міністр Юрій Єхануров вважає, що заява чинного прем’єр-міністра Віктора Януковича про необхідність скасування ще до виборів депутатської недоторканності є перемогою президента Віктора Ющенка.

Таку думку Єхануров висловив у четвер на прес-конференції у Дніпропетровську, повідомляє УНІАН.

За його словами, Ющенко раніше неодноразово наголошував на необхідності скасування недоторканності народних депутатів.

"Вони (Партія регіонів) погодилися, нагнули голови перед президентом України", - зазначив Єхануров.

Єхануров також вважає, що заява Януковича, зроблена на засіданні Кабінету міністрів у середу, була заздалегідь продуманою.

"Для такого рівня політичного діяча будь-яка імпровізація повинна бути ретельно підготовленою та багато разів відрепетируваною", - наголосив він.

Єхануров вважає, що трансформації в стратегії і тактиці Партії регіонів та її лідерів відбулися протягом останнього місяця.

Як відомо, у середу, 15 серпня, Янукович запропонував скликати позачергову сесію Верховної Ради для скасування недоторканності та пільг для чиновників усіх рівнів, зокрема президента, голови уряду, народних депутатів і суддів.

Єхануров є на разі начальником передвиборчого штабу блоку "Наша Україна-Народна самооборона" в Дніпропетровській області. Скасування депутатської та чиновницької недоторканності, за що виступав Ющенко, є одним із передвиборчих гасел НУ-НС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування