Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко буде міністром лише по 3 дні – Ющенко дозволив

Четвер, 16 серпня 2007, 13:32

Міністр оборони Анатолій Гриценко з 17 серпня на період виборчої кампанії піде у відпустку, але виходитиме з неї та виконуватиме службові обов’язки по вівторках, середах та четвергах.

Про це він заявив журналістам інформаційних агентств у четвер, повідомляє УНІАН.

"Із завтрашнього дня на період виборчої кампанії з дозволу президента – Верховного головнокомандувача – я беру неоплачувану відпустку для проведення передвиборної агітації", - сказав Гриценко.

Він зазначив, що під час обговорення цього питання президент звернув увагу на те, що виборча кампанія жодним чином не повинна негативно вплинути на виконання запланованих заходів бойової підготовки і проведення військових навчань.

При цьому Гриценко додав, що кожного року серпень і вересень є найбільш інтенсивним періодом проведення військових навчань у Збройних силах.

З урахуванням цієї обставини, сказав Гриценко, з президентом погоджено графік відпустки – щотижня 3 робочі дні (вівторок, середа та четвер) він виконуватиме обов’язки міністра оборони і забезпечуватиме виконання поставлених завдань.

А в понеділок, п’ятницю, суботу та неділю кожного тижня, згідно із законом про вибори, він перебуватиме у неоплачуваній відпустці і братиме участь у роботі передвиборчого штабу і безпосередню участь у виборчій кампанії та проведенні агітації.

Міністр переконаний, що такий графік відпустки дозволить виконувати всі завдання, які стоять перед ним як міністром оборони, і в той же час взяти участь у виборчій кампанії "Нашої України – Народної самооборони".

Гриценко також повідомив, що на час його відпустки обов’язки міністра виконуватиме перший заступник міністра оборони Леонід Поляков.

Як відомо, Гриценко включений до виборчого списку блоку "Наша Україна – Народна самооборона" під №4.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування