Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" планують влаштувати "остаточний розпродаж" від ВР

Четвер, 16 серпня 2007, 15:30

Партія регіонів пропонує продати на аукціонах непрофільні активи, що знаходяться на балансі Верховної Ради.

Про це сказав голова виборчого штабу Партії регіонів Борис Колесніков, презентуючи один з блоків передвиборчої програми партії.

За його словами, це стосується оздоровчого комплексу "Феофанія", що під Києвом, а також санаторіїв "Нижня Ореанда" і "Чорноморський" у Криму.

Колесніков додав, що кошти, отримані від аукціону, залишаться на балансі відповідно Києва та Криму, але не зможуть використовуватися як обігові.

На питання, яким чином вони збираються контролювати корупційні процеси, які зазвичай породжують подібні аукціони, він сказав, що аукціони для того і покликані, щоб запобігти корупції, "якщо схеми продажів прозорі".

На питання, що таким чином державні підприємства передаються у приватні руки, Колесников сказав: "Аукціони проводяться для того, щоб цими підприємствами володів той, хто найбільше платить".

Крім того, за його словами, Партія регіонів має намір провести аудит підприємств, які знаходяться на балансі Державного управління справами, "і тоді питання інфраструктури українських курортів буде вирішено впродовж 2008-2009 років".

На питання, чи мають вони намір внести до переліку непрофільних активів резиденцію прем'єр-міністра Віктора Януковича у Нових Петрівцях, Колесніков сказав:

"Зараз ми переглядаємо непрофільні активи Верховної Ради. Є ще активи, що належать ДУС. Я про це говорив. Ми обов'язково все включимо в аукціонну програму".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування