Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз радить Януковичу не метушитися із зібранням депутатів

Четвер, 16 серпня 2007, 16:01

Голова Верховної Ради п'ятого скликання, лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що для реалізації пропозиції прем'єр-міністра Віктора Януковича зі скасування пільг і недоторканності чиновників не потрібно проводити позачергову сесію парламенту.

"Це необов'язково робити на позачерговій, це можна зробити на черговій сесії, що має розпочатися 4 вересня", - заявив Мороз на прес-конференції в Житомирі у четвер.

Водночас Мороз зазначив, що він зустрічався з Януковичем після зробленої ним заяви, але не обговорював із ним конкретну дату проведення сесії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Якщо депутати увійдуть до сесійної зали і їх буде більше 300, сесія повинна працювати - це безперечно", - заявив спікер, відзначивши, що "дуже багато депутатів і з "Нашої України", і з БЮТ готові увійти в сесійну залу для того, щоб взяти участь у розгляді тих питань, що важливі для України".

Мороз критично оцінив формат заяви, зробленої Януковичем на тему скасування пільг, відзначивши, що законопроект, що передбачає скасування депутатської недоторканності й інших пільг народних депутатів, уже зареєстрований у Верховній Раді.

"Це не його (Януковича) спонтанна ініціатива, тому що за таку пропозицію, такий проект підписалися 162 народних депутати, у тому числі більшість представників Партії регіонів, і він, безперечно, про це знає", - наголосив лідер Соцпартії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...