Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ пропонує поселити Януковича у гуртожиток і влаштувати шоу "За склом"

Четвер, 16 серпня 2007, 16:53

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що останніми ініціативами щодо позбавлення високопосадовців пільг Партія регіонів намагається глузувати над громадянами України.

"Чергові ініціативи, з якими знову широкоголосо виступила Партія регіонів, настільки популістичні, що з'являються обгрунтовані підозри: ця політична сила вирішила відверто глузувати з усієї України. Мовляв, так, ми відверто сміємося над вами, але наші виборці за нас проголосують, що б ми не говорили і що б ми їм не обіцяли", - сказано у заяві БЮТ.

На думку представників БЮТ, програмні настанови Партії регіонів "писали Швондер з Шаріковим".

"Настільки це махровий і неприкритий популізм. Залишається лише додати пункт "Перевішати всіх кішок", - заявляють вони.

Коментуючи ініціативу будівництва гуртожитку для депутатів у тому районі, де не буде метро, у БЮТ пропонує Партії регіонів "урочисто поселити в цей гуртожиток народного депутата 6-го скликання Віктора Януковича, виселивши його з 136-и гектарів землі, на якій розташована резиденція "Межигір'я".

"Зрівняти заробітну плату депутата з середньою по країні – теж контраверсійна ідея. Це – справжня "трагедія” для депутатів. Треба чекати, що після оприлюднення таких погроз в країні розпочнеться масштабна кампанія публічних виходів кандидатів з виборчих списків в знак протесту проти дискримінації. Та 90% депутатського корпусу навіть не помітять подібного "утиску”, зменшіть ви їм зарплату хоч до десяти гривень. І ви про це прекрасно знаєте, але треба ж навішати локшини на вуха виборцям", - сказано у заяві.

Коментуючи ініціативу про створення партійної каси за рахунок внесків спонсорів, у БЮТ зазначили, що "така каса вже є і дуже ефективно працювала під час спроб формування конституційної більшості у розпущеній Верховній Раді".

"Схоже, Партія регіонів так і не представить нормальної програми розвитку країни (бо її досить немає навіть в уряду Януковича), а обмежиться черговими репризами в стилі телепрограми "Окна” Дмитра Нагієва", - сказано у заяві БЮТ.

БЮТівці додали, що "з нетерпінням" чекають чергових ініціатив Партії регіонів "на кшталт організації проекту шоу "За склом - 3”, щоб люди побачили як депутати цієї фракції будуть жити за тисячу гривень в місяць".

Як відомо, раніше Партія регіонів пропонувала знизити депутатам наступного скликання зарплату до 1190 гривень на місяць, передбачивши при цьому виплату їм коштів із партійного фонду, який буде фінансуватися за рахунок партійних спонсорів.

"Регіонали" також ініціювали зведення гуртожитку сімейного типу для депутатів наступного скликання, яке б знаходилося на Лівому березі Києва, "де немає метро".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування