Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко порівняла "прорив" Кінаха з кросівками "Abibas"

П'ятниця, 17 серпня 2007, 13:34

Блок Юлії Тимошенко звертається до засобів масової інформації та до громадськості з проханням не плутати національну стратегію "Український прорив. До справедливої і конкурентноспроможної країни” з проривом Анатолія Кінаха.

"Прорив” Анатолія Кінаха – це зовсім інша річ. Він завжди всюди проривався з однією метою – щоб опинитися на якомусь (не важливо, на якому саме) місці в уряді...", - сказано у заяві БЮТ.

"Окрім того, треба зазначити, що розміщення на рекламних носіях реклами кінахового прориву нагадує сіру практику горе-виробників третіх країн, які намагаються збути недоброякісну продукцію за рахунок справжніх брендів. В цьому контексті прорив Кінаха займає чільне місце в одному ряду з кросівками "Abibas" та магнітофонами "Pamasoniс”, - заявляють у БЮТ.

У заяві також звертається увага на помилку, допущену у слові "Україна" на форзаці книги Кінаха – там написано "Навіщо Ураїні потрібен прорив?”.

"Пропонуємо членам уряду Януковича сформувати свою власну "бібліотечку урядовця”, до якої вже сьогодні можна включити книгу Кінаха про "ураїнський прорив” і працю Януковича з перевернутим догори ногами прапором України", - зазначають БЮТівці.

Раніше лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляла, що "прорив" Кінаха не зашкодить виконанню однойменної програми БЮТ.

"Книжки Кінаха не читає ніхто, навіть сам Кінах", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...