Мороз не збирається на пенсію, і нова дача його не цікавить

П'ятниця, 17 серпня 2007, 13:56

Голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз спростовує чутки про нібито будівництво ним дачі. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідаючи на запитання журналістів, чи правдива інформація в ЗМІ про те, що в Кончі-Заспі ведеться будівництво дачі для Мороза, він зазначив: "я мешкаю зараз у будинку в Кончі-Заспі, який я заселив у 1998 році".

"Сам я будівництво не веду, і в кошторисі Верховної Ради будівництво яке-небудь для голови Верховної Ради не передбачається", - зазначив Мороз.

Відповідаючи на запитання, чи збережеться за ним дача після того, як він уже не буде головою Верховної Ради, Мороз повідомив, що відповідно до постанови уряду, яка була прийнята у 1992 році, приміщення за головою Верховної Ради і прем`єр-міністром закріплюється і надалі для користування.

Водночас він зауважив: "Оскільки я не збираюся йти на пенсію ні з однієї, ні з іншої роботи, тому мене це питання не цікавить".

Міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко, який був з Морозом на прес-конференції, додав, що голова Верховної Ради України проживає у будинку площею близько 100 кв. м.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування