У Партії регіонів придумали рецепт впливовості для Ющенка

П'ятниця, 17 серпня 2007, 14:17

Віце-прем'єр-міністр Володимир Рибак заявляє, що президент Віктор Ющенко може стати найбільш впливовою людиною в країні, якщо відмовиться від зв'язків із блоком "Наша Україна - Народна самооборона".

"Перше місце, безумовно, займає Янукович Віктор Федорович. І я думаю, що ви усі з цим згодні - любите ви нас, чи не любите", - так Рибак прокоментував журналістам рейтинг найвпливовіших людей України, опублікований у журналі Кореспондент, повідомляє прес-служба Партії регіонів у п'ятницю.

На його думку, найвпливовішою людиною в країні може стати Ющенко, але для цього йому необхідно відмовитися від зв'язків із "НУ - НС".

"Я дуже поважаю Віктора Андрійовича. Знаю його дуже давно, у нас гарні стосунки. Але він повинен стати президентом не частини України, ну, і не "Нашої України" у політичному такому змісті, а президентом України", - відзначив він, додавши: "Я вважаю, у нього є всі можливості бути на першому місці в Україні. Але для цього потрібно йому відмовитися від політичної сили, що його за ноги тримає".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News