Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС обіцяє переатестувати суддів

П'ятниця, 17 серпня 2007, 21:53

Голова політради блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" В’ячеслав Кириленко заявляє, що блок НУ-НС бере на себе зобов’язання провести переатестацію всіх суддів в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у п’ятницю на мітингу в Лебедині Сумської області перед 5-ма тисячами жителів міста.

Зокрема, Кириленко заявив: "Нарешті ми зможемо прийняти в новому парламенті закони, внесені Президентом України Віктором Ющенком, про судоустрій та про статус суддів, і забезпечити виборність суддівського корпусу громадою".

За словами Кириленка, несправедливі рішення, які виносять суди щодо українських громадян, виносяться іменем України. А це веде до зневіри до такої держави, наголосив він.

Виступаючи на мітингу, Кириленко також звинуватив уряд Януковича у зростанні цін на продукти харчування у регіонах України

"Ціни на основні продукти харчування має регулювати Кабінет міністрів, у підпорядкування якого входить державна цінова інспекція. Саме вона слідкує, щоб ціни не виходили за граничний рівень. Уряд Януковича не встигав реагувати на те, на що повинен реагувати за своїми обов’язками, тому виникла зернова і хлібна кризи, підвищились ціна на пальне", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування