Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова не виключає, що ще до виборів приведе свою фракцію до Мороза

Субота, 18 серпня 2007, 13:41

Одна з лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова не виключає, що Верховна Рада 5-го скликання може зібратися на чергову сесію 4 вересня.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам у суботу після відвідування Сорочинского ярмарку.

"Я думаю, що ті питання, що з кожним днем загострюються, якщо вони будуть у площині порушення Конституції, законів, як для громадян, так і щодо прозорого виборчого процесу, Верховна Рада збереться 4 вересня", - підкреслила Богатирьова.

Раніше голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз заявляв, що, відповідно до календарного плану, парламент може зібратися на чергову сесію 4 вересня.

Богатирьова також назвала "махровим популізмом" вимоги Блоку Юлії Тимошенко зареєструвати ініціативні групи по проведенню "неконституційного референдуму".

За її словами, якщо опозиція буде і надалі вимагати від ЦВК прийняти рішення на користь проведення референдуму, то Партія регіонів не допустить порушення закону.

Богатирьова також зазначила, що якщо президент Віктор Ющенко стане на сторону "однієї політичної сили, одного політичного блоку, опозиції, то, думаю, ми зробимо все, щоб порушень Конституції і законів далі не було в країні".

На ярмарку Богатирьова зустрілася з президентом України. Як повідомила журналістам сама Богатирьова, між нею і президентом відбулася коротка розмова, у ході якої Ющенко жартуючи поцікавився "чи залишилося ще щось" на ярмарку після її відвідування.

"Говорю, що залишилося, тільки меду немає", - сказала Богатирьова.

Богатирьова повідомила також, що придбала на ярмарку подарунки своїм однопартійцям, у тому числі і прем'єру, лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу.

При цьому вона не повідомила, що саме подарує прем'єру, відзначивши, що він сам розповість про це журналістам.

На ярмарок Богатирьова приїхала в української вишиванці і зізналася, що вперше потрапила на такий захід.

"Інтерфакс-Україна",

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування