Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК не задовольнила Мороза

Субота, 18 серпня 2007, 18:56

Центральна виборча комісія не змогла ухвалити рішення за скаргою Соціалістичної партії про порушення блоком "Наша Україна – Народна самооборона" виборчого законодавства при проведенні агітації.

Під час голосування за проект постанови ЦВК залишити скаргу без розгляду 7 членів ЦВК підтримали цей документ і 7 проголосували проти.

Член ЦВК Валерій Шелудько, який готував відповідний проект постанови, уточнив, що відмова в розгляді скарги по суті мотивується неналежним об`єктом подачі скарги.

Зокрема, скаргу СПУ направив уповноважений представляти інтереси СПУ в державних організаціях за дорученням лідера партії Ярослав Романчук.

Крім того, заявник не представив доказів порушень виборчого законодавства НУ-НС при розміщенні біг-бордів із закликом про відміну депутатської недоторканності, а також доказів того, що на цю кампанію виділялися кошти з виборчого фонду блоку.

У свою чергу, член Центрвиборчкому від СПУ Олександр Чупахін запропонував направити матеріали скарги в МВС для перевірки фактів порушення норм агітаційної кампанії. Проте і ця пропозиція не була схвалена – 7 членів ЦВК проголосували "за" і 7 – "проти".

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування