Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко обіцяє влаштувати після виборів "сюрприз" Черновецькому

Неділя, 19 серпня 2007, 12:58

Після позачергових парламентських виборів в Україні можуть відбутися позачергові вибори до деяких місцевих рад, заявляє лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко.

За його словами, блок НУ-НС бере на себе зобов’язання провести вибори мерів Києва і Харкова.

"З іншого боку, я не виключаю, що цей список буде розширено, бо до нас звертаються і з Кіровограда, і з Ірпеня, з інших міст - про невідповідність міських голів або голів місцевих рад зайнятим посадам" - сказав Луценко на прес-конференції в Кіровограді, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

За його словами, ці дострокові вибори стануть нагальними після внесення змін до Конституції, які відрегулюють механізм формування виконкомів на місцях.

При цьому Луценко наголосив, що особисто виступає за якнайшвидшу реформу місцевого самоврядування, щоб уникнути дублювання функцій місцевих рад і виконкомів.

Однак, за його словами, дострокові вибори місцевого керівництва можуть відбутися ще до цих змін – на початку наступного року.

На думку Луценка, ця ідея має сподобатися Кіровоградцям, бо "мати мера, за якого проголосувало чотири тисячі громадян – не зовсім логічно для будь-якого великого населеного пункту".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...