Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковського впіймали на адмінресурсі

Неділя, 19 серпня 2007, 16:33

Лідер блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє про можливість застосування міністром транспорту і зв’язку Миколою Рудьковським адміністративного ресурсу.

Про це Луценко заявив у неділю на прес-конференції у Кіровограді, повідомляє УНІАН.

За його словами, "проїжджаючи степами України", зокрема у Сумській та Полтавській областях, він звернув увагу, що "на всіх залізничних станціях стоять величезні біг-борди Мороза".

Реклама:

"Мені здається, що пішов у хід ресурс Міністерства транспорту", - припустив лідер блоку “НУ-НС".

У контексті зазначеного він висловив думку, що доцільно було б провести розслідування, чи ці біг-борди легальні, тобто встановлені при отриманні всіх необхідних дозволів і сплати всіх необхідних платежів до місцевих бюджетів.

Крім того, Луценко вважає за необхідне з’ясувати, чи ці агітаційні біг-борди присутні лише у Полтавській та Сумській областях, чи скрізь по Україні.

ВІДЕО ДНЯ

"Це було б дуже цікаво дізнатися з огляду на той ґвалт, який підняла правляча парламентська коаліція про ймовірний адмінресурс (маються на увазі обвинувачення, які лунали на адресу Президента про начебто застосування ним адміністративного ресурсу у виборчій кампанії)", - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування